Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

kurven din

Kurven din er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

Den nemmeste måde at holde dit køkken rent - Simple Goods

Den enkleste måten å holde kjøkkenet rent på

Kjøkkenet er hjertet i de fleste hjem; det er her familier samles rundt mat og minner lages. Men med alle gledene ved hjemmelaget mat følger også den kjedelige oppgaven med å rydde kjøkkenet. Men med en enkel daglig rutine og smarte tips kan du gjøre prosessen raskere og mer effektiv, slik at du har mer tid til å nyte de deilige måltidene dine, tid med familien og mindre tid til å skrubbe og skrubbe.

Daglig rengjøring for å minimere arbeidet

Det første trinnet til et rent kjøkken er å integrere gode rengjøringsvaner i din daglige rutine. Det trenger ikke være en stor ryddeøkt; små handlinger som oppvask etter hvert måltid, tørke av benkeplater og rengjøring av brukte hvitevarer etter bruk kan utgjøre en stor forskjell.

Ta oppvasken umiddelbart

Ingen liker å se et tårn av skitten oppvask i kjøkkenvasken. Et godt tips er å alltid skylle tallerkener og redskaper kort tid etter bruk og sette dem i oppvaskmaskinen umiddelbart. Hvis du vasker opp for hånd, prøv å gjøre det umiddelbart etter måltider, fordi inntørkede matrester kan være vanskelig å fjerne.

Hos Simple Goods har vi oppvaskmiddel med probiotika, som trenger inn og fjerner fett og smuss effektivt. Samtidig lukter det fantastisk. I tillegg har vi alt du trenger til oppvask .

Tørk ned benkeplatene

Smuler og søl er uunngåelig, men de bør ikke bli liggende. En rask tørking av benkeplatene etter hver bruk vil holde kjøkkenet ditt hygienisk og innbydende.

Hold kjøleskapet rent

Gi kjøleskapet ditt en rask sveip ofte for å fjerne gamle eller uønskede gjenstander. En grundig rengjøring en gang i måneden sørger også for at ubehagelig lukt og bakterievekst holdes i sjakk. Oppdag våre universelle rengjøringsmidler .

Kjøp strategisk for mindre rot

Hva du tar med inn på kjøkkenet ditt har stor innvirkning på hvor mye rengjøring som trengs. Ved å planlegge innkjøp og oppbevaring av dagligvarer på en målrettet måte, kan du effektivt redusere rot og avfall.

Planlegg måltidene dine

Når du planlegger ukematen din, kan du handle mer fokusert og unngå unødvendig matsvinn. Dette betyr mindre opprydding og mindre avfall.

Bruk gjenbrukbare beholdere

Invester i noen matoppbevaringsbeholdere av god kvalitet. De gjør det enkelt å oppbevare mat og kan bidra til å holde kjøkkenet ditt organisert og romslig.

Tips og triks

Nye kjøkkenverktøy og hvitevarer gjør det lettere å holde området rent mens du lager mat.

Bruk en silikonbakematte

Disse gjenbrukbare putene kan forhindre at bakevarer fester seg til benkeplaten, noe som reduserer rengjøringen av kjøkkenet betraktelig.

Mikrobølgeovn "Steam-Cleaning"

En varm skål med vann og noen sitronskiver varmes i mikrobølgeovnen i noen minutter for å løsne matrester og gjøre det lettere å tørke.

Rengjøringsroboter

Selvgående robotstøvsugere kan håndtere daglig gulvrengjøring mens du bruker tiden på andre oppgaver.

Gjør rengjøring til en del av hverdagen din

Et rent kjøkken er ikke bare et spørsmål om estetikk; det er grunnlaget for et sunt hjem og en hyggelig matopplevelse. Når rengjøring blir en integrert og uanstrengt del av hverdagen din, vil kjøkkenet ditt alltid være klart for det neste store gastronomiske eventyret.

Husk at små daglige handlinger kan skape store endringer over tid. Ved å følge disse tipsene og inkorporere dem i livet ditt, kan du si farvel til lange, utmattende rengjøringsøkter og i stedet ønske et konsekvent rent og innbydende kjøkken velkommen. Ha det gøy med å lage en renere og mer effektiv kjøkkenrutine!

Tidligere blogginnlegg
Neste blogginnlegg

Legg igjen en kommentar

Blogginnlegg

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden - Simple Goods

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden

Av Stephanie Ngo

I en tid, hvor bæredygtighed og æstetik vægtes højt i de fleste hjem, er det ikke længere nok, at rengøringsmidler bare er funktionelle – de skal også være flotte at...

Les mer
Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Av Stephanie Ngo

Sådan bruger du Simple Goods skodeodorant I en verden, hvor en aktiv livsstil er blevet normen, er det vigtigt at passe godt på sine sko. Ikke kun for at forlænge...

Les mer