Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

kurven din

Kurven din er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

Den ultimative guide til at holde dit hjem rent med Simple Goods

Den ultimate guiden til å holde hjemmet ditt rent med Simple Goods

Hvis du ønsker å opprettholde et rent hjem samtidig som du er oppmerksom på miljøet, kan Simple Goods være den ultimate guiden for å oppnå nettopp det. Simple Goods er en serie naturlige og miljøvennlige rengjøringsmidler som er spesielt utviklet for å fjerne skitt, flekker og lukt på en skånsom og effektiv måte.

Naturlige ingredienser

Simple Goods rengjøringsprodukter er basert på naturlige ingredienser og tilsatt probiotika. Disse ingrediensene er kjent for sine rensende egenskaper og deres evne til å bekjempe bakterier.

Simple Goods-serien inneholder alt fra miljøvennlige universelle rengjøringsmidler og vaskemidler og oppvaskmidler , slik at du kan holde hjemmet ditt rent, friskt og miljøvennlig på alle områder. Våre rengjøringsprodukter kommer i praktiske og gjenbrukbare beholdere, slik at du kan minimere avfallet ditt og bidra til en bærekraftig planet.

I tillegg til de naturlige ingrediensene og miljøvennlig emballasje, er vi også stolte av å være en del av en større bevegelse for å redusere kjemikaliene i våre husholdningsprodukter. Dette er gode nyheter for både familien din og planeten vår.

Alt i alt, hvis du ønsker å holde hjemmet ditt rent samtidig som du gjør en innsats for miljøet, er Simple Goods den ultimate guiden for å oppnå dette. Våre naturlige rengjøringsprodukter vil etterlate hjemmet ditt skinnende rent og friskt, uten å skade miljøet eller helsen din.

Den ultimate guiden til å holde hjemmet ditt rent med Simple Goods

Tidligere blogginnlegg
Neste blogginnlegg

Legg igjen en kommentar

Blogginnlegg

Tre ting at gøre inden sommer - Simple Goods - rengøring

Tre ting at gøre inden sommer

Av Stephanie Ngo

Sommeren står for døren, og det er den perfekte tid til at få gjort hjemmet klar til de varme måneder. For husejere betyder dette ofte en række opgaver, der skal...

Les mer
Den ultimative guide til rengøring af toilet - Simple Goods miljøvenlige rengøringsmidler til badeværelset

Den ultimative guide til rengøring af toilet

Av Stephanie Ngo

Badeværelset er et af de mest bakteriefyldte områder i hjemmet. Her er vores guide til, hvad du behøver for at holde dit badeværelse skinnende rent og hygiejnisk – fra toiletrens og...

Les mer