Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

kurven din

Kurven din er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

En stilren glasflaske til håndsæbe og opvaskesæbe - Simple Goods

En stilig glassflaske for håndsåpe og oppvaskmiddel

Bærekraftig eleganse ved kjøkkenvasken din

Å integrere bærekraftige alternativer i vår daglige rengjøringsrutine kan være den ultimate kombinasjonen av stil og ansvar. En enkel, men elegant brun glassflaske som kan brukes ved siden av kjøkkenvasken eller stå et annet sted i hjemmet hvor du kan finne den nyttig. Fyll eller fyll på Simple Goods-glassflasken med vår oppvaskmiddel eller håndsåpe, det er raskt og enkelt.

Velg stil uten å gå på akkord med planeten

En fin glassflaske til din oppvaskmiddel eller håndsåpe er mer enn bare vakkert. Det er et utsagn om hvem du er og hva du verdsetter. Simple Goods forstår at flere forbrukere i dag ønsker produkter som er vakre og bærekraftige på samme tid. Dette gjenspeiles tydelig i vårt valg av bærekraftige materialer og naturlige, organiske ingredienser og det enkle, grasiøse uttrykket i designene våre.

Bærekraft og stil

Hos Simple Goods streber vi etter å kombinere bærekraft med design. Når du investerer i en stilig glassflaske til håndsåpen eller oppvaskmiddelet, går du mot bruk-og-kast-kulturen og leder i stedet med et langsiktig fokus på forsiktig forbruk.

Brukervennlighet i sentrum

Simple Goods glassflasker er designet med en intuitiv tilnærming, noe som gjør såpefyll til en lek. Dette, kombinert med en stilig pumpe, gjør bruken til en ren nytelse.

La oss innse det – kjøkken- og badeområdene våre er ofte de mest brukte områdene i hjemmene våre, og dette har innvirkning på den generelle hjemmeatmosfæren. Det bør ikke komme som noen overraskelse at disse rommene også er de der du oftest kan vurdere estetikk. Simple Goods glassflasken er en investering i å opprettholde eller tilføre en ekstra følelse av eleganse til disse områdene, samtidig som den fungerer som et tydelig signal om at en grønnere og mer bærekraftig tilnærming til daglig forbruk er noe vi streber etter.

Simple Goods glassflaske med pumpe

Simple Goods pumpe er spesialdesignet for å matche det elegante utseendet og funksjonaliteten til glassflasken. Pumpen er enkel å betjene og sprayer ut akkurat passe mengde oppvaskmiddel eller håndsåpe.

Miljøvennlig og sosialt ansvarlig

Vårt oppdrag er å tilby produkter som tar hensyn til miljøet vårt, men også våre medmennesker. Vår håndsåpe og oppvaskmiddel er økologisk, vegansk og fri for skadelige kjemikalier og tilsatt probiotika.

Enkelhet i hverdagen

Når vi snakker om å leve mer bærekraftig, er en av de enkleste måtene å gjøre det på å redusere avfallet vårt. Simple Goods refillflasker oppfordrer deg til å tenke langsiktig og gjenbruke emballasjen ved ganske enkelt å fylle den på nytt med deres kvalitet og bærekraftige såpe. Det er en liten, men betydelig endring i hverdagen din som kan ha stor innvirkning på miljøet.

Hos Simple Goods handler det ikke bare om produkttjenesten vi leverer, men også om opplevelsen forbrukerne får. Vårt utvalg er skreddersydd for å gi en sømløs overgang fra tradisjonelle husholdningsprodukter til mer bærekraftige løsninger uten å gå på kompromiss med kvalitet eller stil.

Les mer om våre bærekraftstiltak her .

Gjør en varig forskjell

Simple Goods oppfordrer oss til å tenke på vårt daglige forbruk og ta valg som gagner både oss selv og miljøet. Ved å introdusere en glassflaske i hjemmet ditt skaper du ikke bare en mer elegant atmosfære, men du er også med på å skape et mer bærekraftig forbruksbilde som kan inspirere andre til å følge etter.

Tidligere blogginnlegg
Neste blogginnlegg

Legg igjen en kommentar

Blogginnlegg

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden - Simple Goods

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden

Av Stephanie Ngo

I en tid, hvor bæredygtighed og æstetik vægtes højt i de fleste hjem, er det ikke længere nok, at rengøringsmidler bare er funktionelle – de skal også være flotte at...

Les mer
Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Av Stephanie Ngo

Sådan bruger du Simple Goods skodeodorant I en verden, hvor en aktiv livsstil er blevet normen, er det vigtigt at passe godt på sine sko. Ikke kun for at forlænge...

Les mer