Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

kurven din

Kurven din er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

Guide til at holde dit toilet rent og frisk - miljøvenlig rengøringsmidler til toilettet - Simple Goods

Veiledning for å holde toalettet rent og friskt

En av de mest uhygieniske oppgavene i husholdningen er å rengjøre toalettet. Mange av oss er ikke begeistret for denne oppgaven, og noen av oss betaler vår vei fra den. Men hvis du er en av de mange som ønsker å lære å rengjøre toalettet selv, så har du kommet til rett sted. I denne guiden finner du noen av de beste tipsene og triksene for å holde toalettet rent og friskt.

Rengjøring av toalettet

Tips nr. 1 – Bruk et universalrengjøringsmiddel

For å unngå å bruke forskjellige produkter til forskjellige overflater, kan du enkelt bruke en All-Purpose Cleaner eller Baderomsrens for å rengjøre toalettet ditt. Dette produktet kan brukes til å rengjøre både innsiden og utsiden av toalettet effektivt. Etter påføring av produktet kan du la det virke i noen minutter før du tørker det av.

Simple Goods All Purpose Cleaner og Bathroom Cleaner er laget av naturlige og økologiske ingredienser og tilsatt naturens gode bakterier - Probiotika. Dette milde og pH-nøytrale produktet bryter effektivt ned smuss, fett og fjerner vond lukt uten bruk av skadelige kjemikalier.

Tips #2 - Bruk en toalettrens

En toalettrens er et must-have produkt for rengjøring av toalettet ditt. Den kan fjerne rust og kalkavleiringer, samt kvitte seg med ubehagelig lukt. Det anbefales å bruke toalettrens minst en gang i uken for å holde toalettet friskt og rent.

Simple Goods toalettrens er laget av naturlige og organiske ingredienser som effektivt bryter ned smuss og fett. Løft innsiden av badet ditt med en stilig toalettrens som passer inn i ethvert bad.

Tips nr. 3 – Bruk et rensemiddel

Hvis toalettet ditt har blitt veldig skittent eller har harde flekker og flekker fra kalkavleiringer, kan du bruke et skurende rengjøringsmiddel som en skuresvamp for å fjerne disse. Vær forsiktig når du bruker dette produktet, da de kan ripe opp toalettet. Slipende rengjøringsmidler skal brukes med forsiktighet og kun brukes når det er nødvendig.

Tips #4 - Bruk en toalettbørste

En toalettbørste er et annet må-ha-tilbehør for rengjøring av toalettet. Det er en effektiv måte å fjerne smuss og bakterier fra innsiden av toalettet. Når du bruker toalettbørsten, husk å skylle den grundig med vann hver gang du har brukt den.

Tips #5 - Unngå kjemikalier og bruk miljøvennlige rengjøringsprodukter

Når du rengjør toalettet ditt, vil du naturligvis unngå å utsette deg selv og din familie for skadelige kjemikalier. Det finnes mange miljøvennlige rengjøringsprodukter på markedet som er like effektive som de tradisjonelle produktene. Disse produktene er mer naturlige og kan hjelpe deg med å beskytte miljøet og deg selv mens du holder toalettet rent.

Hos Simple Goods har vi et bredt utvalg av miljøvennlige rengjøringsprodukter laget med naturlige og økologiske ingredienser. Gå på oppdagelsesferd her .

Å holde toalettet rent og friskt kan være en utfordring, men det er en viktig oppgave å utføre i hjemmet. Med disse fem effektive tipsene og triksene kan du gjøre rengjøringen enklere og mer effektiv. Nå er tiden inne for å få toalettet rengjort og klart til bruk.

Tidligere blogginnlegg
Neste blogginnlegg

Legg igjen en kommentar

Blogginnlegg

Tre ting at gøre inden sommer - Simple Goods - rengøring

Tre ting at gøre inden sommer

Av Stephanie Ngo

Sommeren står for døren, og det er den perfekte tid til at få gjort hjemmet klar til de varme måneder. For husejere betyder dette ofte en række opgaver, der skal...

Les mer
Den ultimative guide til rengøring af toilet - Simple Goods miljøvenlige rengøringsmidler til badeværelset

Den ultimative guide til rengøring af toilet

Av Stephanie Ngo

Badeværelset er et af de mest bakteriefyldte områder i hjemmet. Her er vores guide til, hvad du behøver for at holde dit badeværelse skinnende rent og hygiejnisk – fra toiletrens og...

Les mer