Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

kurven din

Kurven din er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

 Hold dit køkken rent og pænt med miljøvenlige rengøringsmidler

Hold kjøkkenet ditt rent og ryddig

Et rent og pent kjøkken er ikke bare en fryd for øyet, men det kan også bidra til å skape en hygienisk og sunn atmosfære i hjemmet ditt. Det kan imidlertid være vanskelig å finne tid og motivasjon til å begynne å rydde, spesielt når du har en travel hverdag. Heldigvis finnes det en rekke enkle grep du kan ta for å holde kjøkkenet ditt rent og ryddig hver dag. I denne bloggen vil vi gi deg noen nyttige tips og triks for å opprettholde et vakkert og hygienisk kjøkken.

De utallige fordelene med å holde et rent kjøkken

Først og fremst må vi huske hvorfor det er viktig å holde et rent kjøkken. Det er viktig at du sørger for at maten oppbevares riktig, og for å hindre spredning av skadelige bakterier er det viktig å holde kjøkkenet rent og hygienisk. I tillegg er et rent kjøkken behagelig å oppholde seg i og gir en følelse av velvære. Ta derfor også rengjøringen på alvor og forplikt deg til å holde kjøkkenet ryddig og ryddig hver dag.

Ha en fast rutine og plan for rengjøringen

Det er viktig å ha en plan for renholdsrutinen slik at du unngår å glemme eller forsømme noe. Begynn med å lage en liste over tingene som må gjøres på kjøkkenet ditt og innlemme disse oppgavene i agendaen din. Gjør ting til en vane slik at de gjøres til samme tid hver dag. Det vil gjøre det lettere å vedlikeholde et rent og ryddig kjøkken.

Rengjør kontinuerlig under tilberedning

En annen god tommelfingerregel er å rengjøre kontinuerlig mens du lager mat. Fjern binger, papir og eventuell tom emballasje fra kjøkkenbenken så snart du er ferdig med å bruke dem. Bruk eventuelt en våt oppvaskklut for å tørke av bordet raskt. Dette vil gjøre det lettere å holde orden og gi deg færre oppgaver etter matlaging.

Sett en ære i oppvasken

Oppvask kan være en kjedelig oppgave, men det er nødvendig. Ha en fast rutine for oppvask, bestikk og gryter hver dag. Velg å gjøre det etter hvert måltid eller når du har tid til overs. Sett deretter oppvasken direkte i maskinen eller tørk av med et kjøkkenhåndkle for å unngå striper og kalkflekker. En fast rutine og plan for oppvask vil gjøre det mye enklere å holde kjøkkenet ryddig og rent.

Hos Simple Goods har vi alt til oppvask, fra kjøkkenhåndklær, kjøkkenhåndklær til oppvaskmiddel , svamper og mye mer.

Hold skapene ordentlig rengjort

En siste ting å huske er å holde klesskapet ditt organisert og ryddig. Ta vaskemiddel og tørk av skapene for å fjerne støv og skitt. Gjør du dette regelmessig, vil du unngå spredning av bakterier.

Hold kjøkkenet rent og ryddig med miljøvennlige rengjøringsprodukter

5 enkle tips

Følger du disse fem tipsene for å holde kjøkkenet rent og ryddig, vil du ha et kjøkken som alltid er rent, ryddig og trivelig å være i. Du vil kunne nyte matlagingen uten å bekymre deg for skitne overflater. Så ta ansvar for kjøkkenet ditt og finn glede i å opprettholde en ren og hygienisk atmosfære i hjemmet ditt.

Tidligere blogginnlegg
Neste blogginnlegg

Legg igjen en kommentar

Blogginnlegg

Tre ting at gøre inden sommer - Simple Goods - rengøring

Tre ting at gøre inden sommer

Av Stephanie Ngo

Sommeren står for døren, og det er den perfekte tid til at få gjort hjemmet klar til de varme måneder. For husejere betyder dette ofte en række opgaver, der skal...

Les mer
Den ultimative guide til rengøring af toilet - Simple Goods miljøvenlige rengøringsmidler til badeværelset

Den ultimative guide til rengøring af toilet

Av Stephanie Ngo

Badeværelset er et af de mest bakteriefyldte områder i hjemmet. Her er vores guide til, hvad du behøver for at holde dit badeværelse skinnende rent og hygiejnisk – fra toiletrens og...

Les mer