Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

kurven din

Kurven din er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

Sådan bruger du tørrebolde

Slik bruker du dyrerballs

Hvis du er ute etter en mer effektiv og miljøvennlig måte å tørke tøyet på, er tørketrommel den perfekte løsningen. Ikke bare holder de klærne dine myke og rynkefrie, men de reduserer også energiforbruket, sparer tid og forhindrer statisk klamring! Dyrerballs er et flott tillegg til enhver miljøvennlig husholdning. I dette blogginnlegget vil vi utforske fordelene med å bruke dyrerballs sammen med trinnvise instruksjoner om hvordan du bruker dem riktig i vaskerutinen din!

Dyrerballs kan være løsningen du har lett etter.

Dyrerballs er et miljøvennlig alternativ til tøymykner og kan brukes opptil 1000 ganger, noe som gjør dem til en god investering. Disse små dyrerballs er laget av 100 % ull og er ment å kastes i tørketrommelen sammen med det våte tøyet. Ikke bare bidrar de til å redusere statisk elektrisitet, men de kan også bidra til å myke klærne dine. Dyrerballser også en fantastisk miljøvennlig og gjenbrukbar måte å redusere tiden det tar å tørke klær, de reduserer tørketiden med opptil 30%. Bare sleng dem i tørketrommelen med det våte tøyet. De fungerer ved å skille klærne dine og la den varme luften sirkulere mer effektivt rundt tørketrommelen, og reduserer dermed tørketiden. For en ekstra bonus, legg til noen dråper av din favoritt essensielle olje eller noen sprits av Laundry Tonic til dyrerballs for å gi tøyet en frisk duft.

Hvis du er klar til å prøve tørketrommel, følg bare disse enkle trinnene:

1) Legg til to til fire dyrerballs pr gå.

2) Gi dyrerballs plass i tørketrommelen slik at de kan sirkulere effektivt.

3) Tilsett essensielle oljedråper om ønskelig - så lite som noen få dråper eller noen få skvetter med Laundry Tonic . per gåing er alt som skal til.

4) Når de er tørket, fjern dyrerballs og oppbevar dem i en lufttett beholder.

5) Gjenbruk de samme dyrerballs om og om igjen.

Med disse få trinnene vil du bli overrasket over forskjellen de utgjør i vaskerutinen din. Ikke bare er dyrerballs enkle å bruke, men de sparer deg også penger i det lange løp og er miljøvennlige. Gi dem en sjanse og se selv forskjellen i vaskerutinen din!

 

Tidligere blogginnlegg
Neste blogginnlegg

Legg igjen en kommentar

Blogginnlegg

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden - Simple Goods

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden

Av Stephanie Ngo

I en tid, hvor bæredygtighed og æstetik vægtes højt i de fleste hjem, er det ikke længere nok, at rengøringsmidler bare er funktionelle – de skal også være flotte at...

Les mer
Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Av Stephanie Ngo

Sådan bruger du Simple Goods skodeodorant I en verden, hvor en aktiv livsstil er blevet normen, er det vigtigt at passe godt på sine sko. Ikke kun for at forlænge...

Les mer