Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

kurven din

Kurven din er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

Sådan får du dit vasketøj til at dufte godt med laundry tonic- Simple Goods

Hvordan få tøyet til å lukte godt

Å holde tøyet friskt og rent kan være en utfordring. Men ikke bekymre deg, det er en enkel måte å få klærne dine til å lukte bedre og hjelpe dem å holde på å lukte godt. Med en duft for tørketromler og vaskemaskiner kan du sørge for at alt sengetøyet eller klærne dine kommer friskt ut hver gang – uten behov for blomsterskylling og sterke kjemikalier. Les videre for å finne ut nøyaktig hvordan denne naturlige løsningen fungerer og hvorfor den bør være i alles vaskerutine.

Duft til tørketrommelen og vaskemaskinen

Klesvask er kanskje ikke den mest spennende oppgaven, men det er også en av de mest essensielle. Og selv om vaskemaskinen eller tørketrommelen gjør en god jobb med å rense og tørke klærne våre, klarer den noen ganger ikke å la dem lukte friskt og rent. Å bruke en vasketonic bidrar ikke bare til å fjerne vond lukt, men tilfører også en behagelig og frisk duft til tøyet.

Tilsett noen få dråper av vår vasketonic laget av essensielle oljer (som lavendel) i vaskemaskinen eller tørketrommelen. Når du er klar til å vaske klær, spray toneren lett på klærne før vask og nyt den deilige duften som kommer fra klærne når de kommer ut av vaskemaskinen. Du kan også bruke en vasketonic som en tørketrommelduft. Spray 4-6 spritzer på Simple Goods tørkekuler eller på en klut og legg den i klærne i glasset. Si farvel til matte vaskedager og hei til en frisk, forfriskende vaskeopplevelse med vasketonic.

Slik får du tøyet til å lukte godt med vasketonic - Simple Goods

Laundry Tonic laget av naturlige og økologiske eteriske oljer

Hva mer kan sies enn at det er mulig å få tøyet til å lukte fantastisk med vasketonic ! Det koster ikke jorden, og gir deg ren, frisk og velduftende klesvask på et blunk! Hvem visste hvor enkelt det var å få tøyet til å lukte fantastisk uten dyre vaskemidler eller tøymyknere? En vasketonic er en perfekt måte å tilføre duft til tørketrommelen og vaskemaskinen. S imple Goods vasketonic legger til et ekstra lag med komfort, vel vitende om at den er laget av naturlige ingredienser. 

Tidligere blogginnlegg
Neste blogginnlegg

Legg igjen en kommentar

Blogginnlegg

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden - Simple Goods

Flotte rengøringsmidler, der pynter på hylden

Av Stephanie Ngo

I en tid, hvor bæredygtighed og æstetik vægtes højt i de fleste hjem, er det ikke længere nok, at rengøringsmidler bare er funktionelle – de skal også være flotte at...

Les mer
Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Ultimate Guide til Skopleje: Opfrisk dine sko

Av Stephanie Ngo

Sådan bruger du Simple Goods skodeodorant I en verden, hvor en aktiv livsstil er blevet normen, er det vigtigt at passe godt på sine sko. Ikke kun for at forlænge...

Les mer