Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

kurven din

Kurven din er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

Sådan vasker du dit sengetøj - miljøvenlig rengøring - Simple Goods

Hvordan vaske sengetøyet ditt

Vil du at sengetøyet skal føles friskt og fri for allergener? Hvis du svarte ja, bør vask av den stå øverst på listen. Å vaske sengetøyet regelmessig og riktig er viktig av mange grunner: Ikke bare bidrar det til å forhindre opphopning av støvmidd, men varmt vann dreper også bakterier som kan ha samlet seg over tid. Regelmessig vask av sengetøyet ditt er viktig, ikke bare av hygienegrunner, men også for å opprettholde lang levetid og ensartethet. I dette blogginnlegget skal vi utforske hvordan du vasker sengetøy slik at du kan nyte å sove på et forfriskende luksuriøst sett hver natt. Les mer her!

Vask og stell av sengetøy

Det er ingen hemmelighet at sengetøyet vårt kan bli skittent over tid på grunn av døde hudceller, svette og hår. Men vet du egentlig hvordan du vasker dem riktig? Først og fremst er det viktig å lese etiketten på sengetøyet ditt, men du kan vaske det på 60 grader, så du er sikker på at alle bakterier forsvinner. Bruk gjerne et mildt vaskemiddel som inneholder probiotika og velg en langsom sentrifugering. Hvis mulig, tørk sengetøyet i tørketrommelen på lav varme sammen med noen tørkekuler , som bidrar til å redusere tørketiden. Du kan også bruke en vasketonic , som tilfører en mild duft til sengetøyet ditt når du vasker eller tørker det. Rent sengetøy kan gjøre underverker for søvnkvaliteten din, så det er absolutt verdt å bruke litt tid og krefter på å vaske dem skikkelig. Det anbefales at du vasker sengetøyet omtrent hver 14. dag. Det kan imidlertid være lurt å vaske oftere hvis du er allergisk mot husstøvmidd.

En mer behagelig søvnopplevelse

Å ta deg tid til å vaske og ta vare på sengetøyet ditt på riktig måte kan ha klare fordeler som bedre søvn og bedre helse. Ikke bare det, men å vaske laken regelmessig forlenger også levetiden og bidrar til å forhindre opphopning av støvmidd og andre bakterier som kan samle seg på dem over tid. Renere og friskere sengetøy kan ofte også gi en mer behagelig søvnopplevelse. Så gi sengetøyet ditt den sårt tiltrengte dyprengjøringen og gjør deg klar til å sove både mykt og behagelig natt etter natt! Nå vet vi begge hvor enkelt det kan være å holde soverommet vårt koselig og rent!

Tidligere blogginnlegg
Neste blogginnlegg

Legg igjen en kommentar

Blogginnlegg

Sådan bruger du uldvaskemiddel korrekt

Hvordan bruke ullvaskemiddel riktig

Av Stephanie Ngo

Ull er et flott materiale som holder deg varm og komfortabel. Men for å opprettholde kvaliteten og forlenge levetiden til ullproduktene dine, er det viktig å vaske dem riktig. Ved...

Les mer
Jeres Sommerfavoritter fra Simple Goods

Dine sommerfavoritter

Av Stephanie Ngo

Med sommeren nesten over har vi samlet dine sommerfavoritter. Disse produktene vil ikke bare hjelpe deg med å holde hjemmet rent og lukte godt, men de vil også gjøre det...

Les mer