Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

kurven din

Kurven din er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

Sikker håndsæbe for dine børn - Simple Goods

Trygg håndsåpe for barna dine

Trygg for dine små barn

Når du tenker på familiens helse, er det viktig at du ser nøye på produktene du bruker hver dag. Som forelder vil du sørge for at barna dine er beskyttet mot skadelige kjemikalier og giftstoffer. Derfor har vi laget en håndsåpe som er laget av naturlige og økologiske ingredienser. Håndsåpen vår er skånsom mot barnas sarte hud, samtidig som den renser hendene effektivt.

Naturlige og økologiske ingredienser

Først av alt, la oss snakke om hvorfor naturlige og organiske ingredienser er så viktige. Vanlige håndsåper kan inneholde kjemikalier som parfyme, natriumlaurylsulfat og triklosan, som er mistenkt for å være hormonforstyrrende og kan gi allergi eller hudirritasjon. Naturlige og organiske ingredienser er derimot skånsommere og har mindre sannsynlighet for å forårsake negative bivirkninger.

Du bør også være oppmerksom på hva som ikke er i håndsåpen. F.eks. må ikke inneholde parabener, sulfater eller ftalater, da disse stoffene kan være skadelige for barns helse. Velg derfor en sikker håndsåpe som unngår disse skadelige stoffene samt alle andre tilsetningsstoffer.

Håndsåpen vår er laget med omhu av naturlige og økologiske ingredienser. Vi mener at du kun skal bruke de beste og sikreste ingrediensene til barna dine. Formelen vår er fri for sterke kjemikalier, parabener og syntetiske dufter, noe som gjør den trygg for selv den mest sensitive huden.

Når du skal velge en sikker håndsåpe er det også viktig å se etter bærekraftige løsninger. Det betyr å finne en håndsåpe med gjenbruksflaske eller mulighet for påfyll, slik at du kan redusere avfallet og bidra til en mer bærekraftig fremtid. Det finnes mange gode bærekraftige alternativer på markedet, og det er både bra for miljøet og for din families helse. Utforsk vårt utvalg av håndsåper her .

Effektiv og skånsom rengjøring

Håndsåpen vår er ikke bare trygg for barna dine, men den renser også hendene deres effektivt. Våre naturlige og organiske ingredienser jobber sammen for å fjerne smuss og bakterier uten å fjerne hudens naturlige oljer. Barnehendene dine vil føles rene, myke og godt tatt vare på etter hver bruk.

Så hvorfor nøye seg med harde og potensielt skadelige håndsåper? Velg vår naturlige og økologiske håndsåpe for å få en trygg og skånsom løsning for dine små. Hold hendene rene og sunne med vår nøye utformede formel.

Tidligere blogginnlegg
Neste blogginnlegg

Legg igjen en kommentar

Blogginnlegg

Tre ting at gøre inden sommer - Simple Goods - rengøring

Tre ting at gøre inden sommer

Av Stephanie Ngo

Sommeren står for døren, og det er den perfekte tid til at få gjort hjemmet klar til de varme måneder. For husejere betyder dette ofte en række opgaver, der skal...

Les mer
Den ultimative guide til rengøring af toilet - Simple Goods miljøvenlige rengøringsmidler til badeværelset

Den ultimative guide til rengøring af toilet

Av Stephanie Ngo

Badeværelset er et af de mest bakteriefyldte områder i hjemmet. Her er vores guide til, hvad du behøver for at holde dit badeværelse skinnende rent og hygiejnisk – fra toiletrens og...

Les mer