Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

kurven din

Kurven din er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

Slip af med surt vasketøj - prøv Laundry Tonic - Simple Goods

Bli kvitt surt tøy - prøv Laundry Tonic

Er du lei av at tøyet ditt lukter surt, selv om det er nyvasket? Det kan være en frustrerende og irriterende opplevelse. Men fortvil ikke! Det finnes en løsning på dette problemet. Med Simple Goods Laundry Tonic kan du enkelt bli kvitt dette problemet. I denne bloggen vil jeg fortelle deg alt om dette mirakelmidlet og hvordan du kan bli kvitt den sure lukten fra klesvasken din.

Hva er Laundry Tonic?

Laundry Tonic er en naturlig og miljøvennlig blanding av eteriske oljer som effektivt fjerner den sure lukten fra tøyet ditt. Denne tonicen er designet for å bekjempe bakterier og sopp som kan forårsake den ubehagelige lukten i klærne dine.

Det beste med Laundry Tonic er at det ikke bare fjerner den sure lukten fra klærne dine, men også etterlater dem myke og deilige. Du vil kunne kjenne forskjellen på klærne umiddelbart etter første gangs bruk. Det vil føles renere og friskere enn noen gang før.

En annen fordel med Laundry Tonic er at den er 100 % naturlig. Dette betyr at det ikke er noen skadelige kjemikalier involvert i prosessen, så det er trygt å bruke selv på ømfintlige klær. Det er også bra for miljøet og har ingen negativ innvirkning på helsen din.

Hvordan bruker jeg en Laundry Tonic?

Det er veldig enkelt å bruke Laundry Tonic. Alt du trenger å gjøre er å legge 4-6 dråper direkte i tøymyknerskuffen på vaskemaskinen eller på en klut. Ikke bare vil du få duftende tøy, men vaskemaskinen din vil også lukte nydelig av lavendelpatchouli. Vask klærne som vanlig og la vannet og Laundry Tonic gjøre resten.

Du kan også bruke vår Laundry Tonic i tørketrommelen, her trenger du bare å spraye 4-6 spritser på Simple Goods tørkekuler eller på en klut og legge den sammen med klærne i tørketrommelen.

Ikke mer surt luktende klær!

Med Laundry Tonic kan du enkelt bli kvitt den ubehagelige lukten og la klærne være rene og friske. Det er en naturlig løsning uten skadelige kjemikalier og i en gjenbrukbar emballasje - en vinn-vinn-situasjon! Prøv dette mirakelmidlet neste gang du vasker og opplev forskjellen selv.

Tidligere blogginnlegg
Neste blogginnlegg

Legg igjen en kommentar

Blogginnlegg

Tre ting at gøre inden sommer - Simple Goods - rengøring

Tre ting at gøre inden sommer

Av Stephanie Ngo

Sommeren står for døren, og det er den perfekte tid til at få gjort hjemmet klar til de varme måneder. For husejere betyder dette ofte en række opgaver, der skal...

Les mer
Den ultimative guide til rengøring af toilet - Simple Goods miljøvenlige rengøringsmidler til badeværelset

Den ultimative guide til rengøring af toilet

Av Stephanie Ngo

Badeværelset er et af de mest bakteriefyldte områder i hjemmet. Her er vores guide til, hvad du behøver for at holde dit badeværelse skinnende rent og hygiejnisk – fra toiletrens og...

Les mer