Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

Din kurv

Din kurv er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

Sådan fjerner du kalk fra brusenichen - Simple Goods

Slik fjerner du kalk fra dusjnisjen

Kalk er et vanlig problem i dusjkabinetter, spesielt i områder med hardt vann. Det kan være vanskelig å fjerne og kan etterlate skjemmende flekker og avleiringer på overflatene til dusjkabinettet. Men ikke bekymre deg, det finnes flere effektive måter å fjerne kalk fra dusjkabinettet.

Bruk eddik

Eddik er en naturlig og effektiv måte å fjerne kalk på. Bland like deler eddik og vann i en sprayflaske og spray det på de kalkholdige områdene. La det virke i 10-15 minutter og skrubb deretter med en myk børste eller svamp. Skyll grundig med vann og tørk med en ren klut.

Sitronsaft

Sitronsaft er også en god naturlig kalkfjerner. Skjær en sitron i to og gni den direkte på de kalkholdige områdene. La det virke i 10-15 minutter og skrubb deretter med en myk børste eller svamp. Skyll grundig med vann og tørk med en ren klut.

Bakepulver

Bakepulver er et mildt slipemiddel som kan bidra til å fjerne kalk. Bland bakepulver med vann for å lage en tykk pasta. Påfør pastaen på de kalkholdige områdene og la den sitte i 10-15 minutter. Skrubb deretter med en myk børste eller svamp og skyll grundig med vann.

Kalkfjerner

Hvis de naturlige metodene ikke fungerer, kan du prøve en kommersiell kalkfjerner . Følg instruksjonene på produktet og sørg for å ventilere rommet godt da disse produktene kan være sterke.

Oppdag Simple Goods sin kalkfjerner , som både er effektiv i kampen mot kalk og fett, og kan brukes på en lang rekke overflater i hjemmet.

Forebygging

For å unngå kalk i dusjkabinettet kan du bruke en myk klut eller svamp til å tørke overflatene etter hver bruk. Dette vil forhindre at kalk bygges opp og gjøre rengjøringen enklere.

Det er viktig å avkalke dusjkabinettet regelmessig for å forhindre permanent skade på overflatene. Ved å følge disse tipsene kan du enkelt fjerne kalk og holde dusjkabinettet rent og skinnende.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blogginnlegg

Tre ting at gøre inden sommer - Simple Goods - rengøring

Tre ting at gøre inden sommer

Af Stephanie Ngo

Sommeren står for døren, og det er den perfekte tid til at få gjort hjemmet klar til de varme måneder. For husejere betyder dette ofte en række opgaver, der skal...

Læs mere
Den ultimative guide til rengøring af toilet - Simple Goods miljøvenlige rengøringsmidler til badeværelset

Den ultimative guide til rengøring af toilet

Af Stephanie Ngo

Badeværelset er et af de mest bakteriefyldte områder i hjemmet. Her er vores guide til, hvad du behøver for at holde dit badeværelse skinnende rent og hygiejnisk – fra toiletrens og...

Læs mere