Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

Din kurv

Din kurv er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

Sådan rengører og organiserer du effektivt dit hjem - Simple Goods - miljøvenlig rengøring

Hvordan rengjøre og organisere hjemmet ditt effektivt

Renhold og organisering

Å rydde og organisere, det er noe de fleste av oss forstår viktigheten av, men faktisk er det en av de tingene som ofte blir utsatt eller helt glemt. Jo mer rotete og skitnere hjemmet vårt er, jo mer stresset føler vi oss, og dette er ikke bra for vår mentale helse. I tillegg kan det være vanskelig å slappe av i et hjem som ikke er ordentlig organisert. Men ikke vær redd – vi gir deg noen effektive tips til hvordan du kan rydde og organisere hjemmet ditt på en rask og effektiv måte.

Velg riktige rengjøringsmidler

Å ha de riktige rengjøringsmidlene og verktøyene er avgjørende for effektiv rengjøring. Det er også viktig å tenke på miljøet, derfor anbefaler vi at du bruker våre All Purpose Cleaners eller Universal Cleaners. Disse produktene kan brukes i forskjellige områder av hjemmet ditt og er bærekraftige og derfor bra for deg, din familie og miljøet. I tillegg er det lurt å skaffe seg en flerbruksstøvsuger som lar deg rengjøre både harde gulv og tepper.

Lag en liste og finn tid

Først og fremst er det viktig å bruke litt tid på å planlegge renhold og organisering. Lag en liste over ting som må gjøres og lag en realistisk tidsramme for når du vil gjøre det. På denne måten vil du føle deg mer forberedt og unngå følelsen av å bli overveldet. Husk også at små oppgaver tar kortere tid enn større.

Sorter og kast

En god måte å starte når du organiserer hjemmet ditt er å sortere i tingene dine og deretter bestemme hva du ikke lenger trenger. Alt som ikke lenger brukes eller har sentimental verdi bør kastes eller doneres. Når du har ryddet opp i skapene og skuffene vil du ha mindre søl å rengjøre og det vil også gi deg mer plass til å oppbevare tingene du faktisk bruker.

Prioriter rengjøring

Vedlikehold er nøkkelen til å holde et rent hjem lenger. Når du har tatt deg tid til å rydde opp og organisere hjemmet ditt, er det på tide å prioritere rengjøringsrutiner. Det høres kanskje kjedelig ut, men små daglige gjøremål som å tørke av overflater etter matlaging og å vaske opp etter seg kan gjøre underverker i lengden. Det vil også gjøre det enklere å vedlikeholde din nye organisasjon.

Lag en rutine

Sist men ikke minst er det viktig å lage en fast rutine. Å rydde og organisere kan føles som en overveldende oppgave hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Lag en fast rutine som fungerer for deg og dine behov – det kan for eksempel være at du rydder opp på kjøkkenet før du legger deg om kvelden. Så lenge du holder deg til rutinen din, vil du føle at det blir lettere og lettere å holde seg til den.

Å rydde og organisere hjemmet ditt kan virke som en stor oppgave, men det trenger ikke å være det. Med de riktige materialene og en plan kan du takle dette enkelt og raskt, og skape et mer organisert og renere hjem. Husk at det er viktig å opprettholde din nye rengjørings- og organiseringsrutine for å unngå opphopning av rot og skitt. Så dra nytte av våre tips og triks og kom inn i en god rutine. Vi lover at det vil gjøre underverker for hjemmet ditt så vel som din mentale helse.

Tidligere blogindlæg
Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blogginnlegg

Tre ting at gøre inden sommer - Simple Goods - rengøring

Tre ting at gøre inden sommer

Af Stephanie Ngo

Sommeren står for døren, og det er den perfekte tid til at få gjort hjemmet klar til de varme måneder. For husejere betyder dette ofte en række opgaver, der skal...

Læs mere
Den ultimative guide til rengøring af toilet - Simple Goods miljøvenlige rengøringsmidler til badeværelset

Den ultimative guide til rengøring af toilet

Af Stephanie Ngo

Badeværelset er et af de mest bakteriefyldte områder i hjemmet. Her er vores guide til, hvad du behøver for at holde dit badeværelse skinnende rent og hygiejnisk – fra toiletrens og...

Læs mere