Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

kurven din

Kurven din er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

 Tips til at holde dit skab rent og lugtfrit

Tips for å holde skapet rent og luktfritt

Å holde skapet rent og luktfritt kan virke som en vanskelig oppgave, spesielt hvis du har en travel dag. Men det er faktisk en ganske enkel oppgave og kan gjøres på kort tid. Et rotete og stinkende skap kan være en kilde til stress og kaos. Derfor gir vi deg i dette blogginnlegget noen tips til hvordan du holder skapet rent og luktfritt.

Organisering og opprydding

Det første trinnet til et rent og luktfritt skap er å rydde opp. Sørg for å ha struktur og oversikt ved å dele klærne inn i kategorier, som bukser, sportsklær, gensere osv. Sorter deretter klærne etter hva som kan kastes, gis bort og hva som skal beholdes. Du kan også vurdere å organisere klærne dine etter farge eller størrelse. På den måten vil du raskt kunne se hva du har i skapet og hva som mangler.

Et annet tips er å bruke kleshengere for å organisere klærne slik at de ikke blir krøllete og rotete. Heng klærne i kategorier og sørg for at kleshengeren passer til størrelsen på klærne. Bruk også kleshengere med sklisikkert materiale slik at klærne ikke sklir av. Dersom du mangler plass i skapet kan du også vurdere å bruke hengende oppbevaringsposer til f.eks. sko eller hatter.

Hvordan fjerne dårlig luft i garderoben

Når du har sortert og ryddet ut i skapet, sørg for å kvitte deg med vond lukt. Du kan gjøre dette ved å plassere en bomullsdott med et par skvetter av Simple Goods Laundry Tonic i skapet for å gi garderoben en frisk duft, eller bruk vår Room mist eller vår Textile Spray for å friske opp garderoben. Du kan også bruke luftfriskere eller poser med tørkede blomster som lavendel for å gi garderoben en nydelig duft.

Rengjøring av klesskapet

For å holde skapet rent og ryddig, sørg for å tørke av hyllene med en fuktig klut for å fjerne støv og skitt. Vår All Purpose Cleaner og en god absorberende oppvaskklut fra Simple Goods kan enkelt gjøre jobben. Du kan også bruke en støvsuger for å fjerne støv og skitt. Det er en god idé å rengjøre skapet regelmessig for å unngå at støv og skitt samler seg.

Å holde skapet rent og luktfritt trenger ikke å være en utfordring. Med litt innsats og regelmessig vedlikehold kan du enkelt vedlikeholde et ryddig og organisert skap. Følg disse enkle tipsene for å holde skapet rent og luktfritt, og du vil ikke bare føle deg mer organisert, men klærne dine vil også holde seg friskere og finere lenger.

Tidligere blogginnlegg
Neste blogginnlegg

Legg igjen en kommentar

Blogginnlegg

Sådan bruger du uldvaskemiddel korrekt

Hvordan bruke ullvaskemiddel riktig

Av Stephanie Ngo

Ull er et flott materiale som holder deg varm og komfortabel. Men for å opprettholde kvaliteten og forlenge levetiden til ullproduktene dine, er det viktig å vaske dem riktig. Ved...

Les mer
Jeres Sommerfavoritter fra Simple Goods

Dine sommerfavoritter

Av Stephanie Ngo

Med sommeren nesten over har vi samlet dine sommerfavoritter. Disse produktene vil ikke bare hjelpe deg med å holde hjemmet rent og lukte godt, men de vil også gjøre det...

Les mer