Gratis frakt på bestillinger over NOK 1499*

14 dagers returrett

Din kurv

Din kurv er tom

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Prøv disse

Forårsrengøring - tips og tricks

Tips til vårrengjøring

Dagene har blitt lengre og lyset har kommet tilbake – og det avslører ALT! Derfor er det tid for den tradisjonelle runden med vårrengjøring.

Det kan imidlertid virke veldig overveldende og utmattende å rengjøre hele huset grundig. Derfor får du her våre beste tips til hvordan du kommer deg gjennom vårrengjøringen.

ET ROM AV GANGEN

Den mest overkommelige måten å komme seg gjennom vårrengjøringen på er å fokusere på ett rom om gangen. Hvis du virkelig ønsker å gå i balanse, er det ikke bra å starte for mange prosjekter samtidig.

Gå lett over de områdene du rengjør ofte – og fokuser mer på de områdene som virkelig har blitt forsømt gjennom vinteren.

ORGANISER OG KAST

En av hovedformålene med vårrengjøring er å bli kvitt alle tingene dine. Det er også den oppgaven som er mest tidkrevende – og kanskje også den som er hardest for hodet. Mange synes det er vanskelig å kaste ting og beholde mye ubrukelig. Der er det en god idé å sortere tingene dine i fire kategorier:

  • Kast
  • Gi bort eller selg
  • Lagre unna
  • Organisere

GJØR DEG KLAR FOR SESONGEN

Du kan pakke bort vinteren og gjøre deg klar for et sesongskifte. Først og fremst må du ha satt vekk vinterting som klær, sko og sengetøy. Få ut vårsakene dine. Det gir et friskt pust.

Det er også lurt å komme i gang med noen av de utendørs gjøremålene som rengjøring av utvendige vinduer, terrasse og inngangspartier.

GODE RENGJØRINGSPRODUKTER

Hvis du trenger rengjøringsmidler for vårrengjøring, hold det på et minimum. Et mylder av rengjøringsprodukter for dette og hint gjør bare mer rot, og stort sett unødvendig. Gå derfor for et godt allrengjøringsmiddel og gode oppvaskkluter , da disse dekker de aller fleste behov.

FÅ FAMILIEN SAMMEN

Dropp " det er lettest hvis jeg bare gjør det selv ". Gjør i stedet vårrengjøring til en morsom familiebegivenhet. Selv de minste kan være gode hjelpere. Finn noen alderstilpassede oppgaver slik at alle føler seg inkludert. Sett på litt kul musikk i mellomtiden og planlegg en belønning til husholdningen som et ekstra insentiv til å handle.

NYE VANER FØLGER

Ja Ja. Du vet det er en god idé å ta det litt om gangen. Men nå som du endelig har kommet til bunns i det, er det lurt å innlemme noen nye rengjøringsrutiner for å holde rotet nede. Ta 10-15 minutter med effektiv rengjøring hver dag etter at du er ferdig med den store hovedrengjøringen.

Næste blogindlæg

Efterlad en kommentar

Blogginnlegg

Den ultimative guide til eksklusiv luksus håndsæbe - Simple Goods håndsæbe

Den ultimate guiden til luksushåndsåpe

Af Stephanie Ngo

Det er noe tilfredsstillende med å skjemme bort deg selv med luksusprodukter, spesielt når det kommer til noe så intimt og daglig som håndhygiene. Hjemmet vårt er vår personlige oase,...

Læs mere
En stilren glasflaske til håndsæbe og opvaskesæbe - Simple Goods

En stilig glassflaske for håndsåpe og oppvaskmiddel

Af Stephanie Ngo

Bærekraftig eleganse ved kjøkkenvasken din Å integrere bærekraftige alternativer i vår daglige rengjøringsrutine kan være den ultimate kombinasjonen av stil og ansvar. En enkel, men elegant brun glassflaske som kan...

Læs mere